EMFR Equine Myofascial Release Therapy

 

Deze opleiding kun je starten op ieder moment met de online modules. De praktijklessen zijn op diverse momenten 

Een mond vol maar ook een opleiding vol informatie over Fascia wat is het en wat zijn myofasciale lijnen? Dankzij Vibeke Elbrond komt het steeds meer op de voorgrond en de ongemakken en blessures die voort kunnen komen uit fasciaproblemen.

Een opleiding vol multidisciplinaire technieken. Er is niet 1 oplossing. Er komt een stukje management bij kijken maar ook diverse techieken om met fascia te kunnen werken.  Je kunt deze opleiding starten wanneer je wil, thuis werken zoveel als je wil alleen de klassikale avonden en de praktijk en casusdagen staan vast. 

 

Je kunt op ieder moment starten met deze opleiding en je hebt een jaar de tijd om alle modules te volgen en je mag de casusdagen en praktijkdagen vaker volgen indien nodig  

ONLINE 

Module 1 Basis dag massage en spieren

Module 2 Anatomie en fysiologie

Module 4 Mobiliseren en stretchen

Module 10 Het paardenhoofd 

 

Bovenstaande modules kun je starten wanneer je wil, bij voldoende score kun je mee doen aan de praktijk dag oefenen  modules 1 2 4 en 10 daar mag je doorstromen naar het volgende traject, de fascia theorie.  

Na het voltooien van de Fascia Theorie kun je deel nemen aan de EMFR Praktijkdagen , dag 1 Guasha, dag 2 Deep Tissue en dag 3 Tapen myofasciale lijnen. 

 

 Data praktijkdag oefenen 1 2 4 10:

zaterdag 28 augustus

maandag 25 oktober

zaterdag 22 januari 2022

 

We hebben ook nog data gepland voor de EMFR praktijkdagen Guasha, Deep Tissue en Myofasciaal Tapen:

Maandag dinsdag woensdag 6,7,8 september of

3 maandagen 1, 8, 15 oktober of

Om de zaterdag op 05-02, 19-02, 05-03 2022

 

Na je online module Theorie Fascia gedaan hebt en de praktijkdagen kun je tijdje oefenen. En daarna meedoen aan de casusdagen. Verplicht is 1 casusdag maar tijdens je studie die 1 jaar geldig is kun je vaker mee doen aan de casusdagen. Mocht je alvast mee willen doen maar alleen de theorie af hebt is dat mogelijk in overleg. Wil je meekijken neem dan contact op. Voor licentiehouders die al geslaagd zijn, jullie zijn altijd welkom om een casusdag te volgen als extra studie, 1 x per 2 jaar gratis voor behoud van licentie en kun je er geen genoeg van krijgen dan een bijdrage van € 80,00

Data EMFR casusdagen:

Zaterdag 18 september

Maandag 22 oktober

zaterdag 12 Maart 2022

 

Ben je geslaagd voor een andere opleiding en wil je instromen neem dan contact met ons op voor een aangepast programma

 

Ik hoor graag waar jullie voorkeur naar uit gaat.

 

Met vriendelijke groet 

Angelique

 

 

 

Overnachten bij Massage Hippique met mogelijkheden tot overnachten nu nog met eigen tent of caravan. Eigen keuken en douche beschikbaar

 

 

Dit zijn de data die nu gepland staat. Iedere 3e donderdagavond van de maand is er een klassikaal leermoment online. Er komen nog meer praktijkdagen en casus en praktijkexamen dagen per jaar. Ieder mag de eigen tijd plannen

 

 

Deze opleiding kost normaal € 1850,00 en is nu beschikbaar voor € 1500,00 . Vrijstelling voor modules 1 en 2 kan na slagen van online toelatingstest. Al eerder gevolgde modules krijgen een korting van € 100,00 per module.

 

Wanneer u niet kunt kiezen en geïnteresseerd bent in alle 3 de beroepsopleidingen in 3 jaar te volgen met extra privelessen, online begeleiding en zo vaak en wanneer u wilt onze lessen bezoeken en toegang tot al onze online cursussen meldt u zich dan aan als Massage Hippique Member abonnement voor 3 jaar voor 150,00 per maand!!

 

 

Beroepsopleiding Equine Myofascial Release Therapeut

zie boven

Blended learning Equine Myofascial Release Therapy

1.500,00 €

  • Nu open voor inschrijving