Beroepsopleidingen

Je zult zien dat diverse opleidingen toch dezelfde voorbereidende online modules of praktijkdagen hebben. Je kunt zelf je opleidingen bij elkaar sparen. Of voor een compleet pakket gaan. Heb je al een module dan even een melding maken en we passen het bedrag aan.

Ons aanbod

Massage Hippique

 

We zullen hieronder uitleg geven over de diverse opleidingen die er zijn. Wil je specialiseren of juist voor alles gaan omdat je geen keuze kunt maken. Wanneer je voor het membership gaat hoef je geen keuzes te maken. Mocht je liever eerst eens kennis maken dan kun je altijd komen kijken tijdens een casusdag, gratis en je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn. De data en locaties staan op de agenda. of gewoon 1 module volgen kijk dan in het tabblad losse modules of bij de online modules. Instromen kan altijd achteraf. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Altijd een jaar lang gratis webinars .

 

Andere vooropleiding

Heb je een certificering elders dan kun je vrijwaringstoets doen voor module 2. Kun je aantonen elders een opleiding gevolgd te hebben dan kun je een zoom meeting boeken en kunnen we de stof bekijken en van daar uit een keuze maken waar je in kunt stromen. Wij maken graag een passend aanbod. En voor iedere opleiding is dat anders.