Modules voor iedere paardenliefhebber


Bestelpagina


Leer van ons.

We krijgen vaak de vraag wat er nu mogelijk is. Als er iets is wat je leert in het om kunnen gaan met paarden is je flexibel op te stellen en dat is ook onze bedrijfsvoering. We kunnen alles op maat maken. Dit is speciaal voor deelnemers die doorstromen van andere opleidingen of mensen met een apart schema.

Zo hebben we een complete opleiding in het Engels en zelfs een privé versie gemaakt voor een masseur in spe uit Dubai.

 

We kunnen niet in iemands portemonnee kijken of agenda beheren, daarom kun je bij ons of het gehele jaarpakket Licentie 4 nemen van 15 modules met 2 examens of alles los in uw eigen tempo. Voor degene die eerst eens als sportmasseur door het leven willen is Module 1-3 Licentie 1 voldoende. Hiermee kunt u lid worden van de VPSN de brancheorganisatie en meteen aan het werk. Wanneer u verder wilt kunt u daar instappen waar nodig. Wij zien vaak dat mensen daar eerst voor kiezen omdat ze nog niets hebben met M8 stenen of M7 olien , toch meteen modules 4-6 erachter aan doen. Zeker wanneer ze zien wat M4 mobiliseren en stretchen doet. Hierna ben je integratief masseur Modules 1-6 licentie 2.

Je kunt kiezen wat bij je past. 

 

M19 De beroepsopleiding Equine Myofascial Release Therapeut EMFR is een hele leuke, volle, afwisselende opleiding met heel veel praktijk. Een goede volgorde, het totale paard masseren, diep bindweefsel technieken, Guasha en Tapen. Hierna kunt u als Myofasciaal Therapeut aan de slag en een heel paard ondersteunen of behandelen op diverse manieren. Ook mooi als aanvulling op een instructeursopleiding of cranio sacraal.

 

Nieuw is nu ook de jaaropleiding Allround Equine Taping samen met Equine Myofasciaal Release Therapeut, 2 volledige beroepsopleidingen. Hier is geen vooropleiding voor vereist en men begint bij M1 en M2. Voor degene die vrijstelling hebben voor M1 en M2 en toch 1 van de jaaropleidingen willen volgen kunnen code M1enM2 invullen bij het bestellen en krijgen deze dagen in mindering gebracht op hun factuur.

 

Door het vele cursus en opleidingsaanbod in de paardenwereld zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Kies voor opleiders welke zelf nog dagelijks werkzaam zijn met paarden in het gebied waar ze les in geven. Kies voor ervaringsdeskundigen of het nu op het gebied van training, massage of tapen is.