Licentie 3

Ben je in het bezit van Licentie 1 en 2 dan kun je hier verder met de modules voor licentie 3

AGENDa.PDF    Hier de complete agenda. Je mag vanaf licentie 2 een heel jaar doen over je opleiding. Maar er is nog meer. GRATIS

- Een jaar lang alle klassen herhalen die binnen je studie valt

- Een jaar lang mee knutselen op casusdagen op locatie

- Een jaar lang alle webinars volgen ook de Quebinar

- 1 prive sessie online van een half uur

- 1 examengarantie

Module 7

Deze module gaat over essentiele olien. Een gedeelte de raindrop therapie staat online. Maar we houden nog steeds een praktijkles. Zweverig? Wanneer je weet dat heel veel medicijnen op de dopinglijst staan en fabrikanten daarom steeds meer naar de essentiele olien grijpen. Het is zo mooi om te zien hoe vluf en mooi de paarden hier op reageren. 


Module 8

Praktijkdag met massage griffels, duimpjes inzetten bij de behandeling om meer beweging te creeren of het paard energetisch ondersteunen met de juiste steen. We bezoeken een groothandel. Deze dag gaan we ook met chakra's aan de slag. Zweverig? weet je dat de Equusir, de lichttherapie box waar de internationale top gebruik van maakt gebaseerd is op lichtterapie en uitgaat van de energie van chakra's? 


Module 9

Paarden met aandoeningen. We gaan een schoolreis maken naar een pension stal in de buurt. Leren werken in een andere omgeving en met andere paarden. Het her en erkennen van aandoeningen en wat doe je wel of niet. Een leerrijke praktijkdag alleen maar masseren, kijken en voelen. 

Module 10

Het paardenhoofd. Deze online module gaat over alle ins and outs van het paardenhoofd. Met teksten, video's over het aftasten en masseren van het hoofd en huiswerk opdrachten. Deze module is samen met module 4 vrijblijvend te boeken als een oefendag na het volgen van de online modules. Het is te reserveren via de reserveringssite Calendly


Bestel hier Licentie 3 Intuitief Masseur voor paarden

Licentie 3 intuitief masseur paarden

Modules 1-10

Integratief Masseur voor Paarden

2.835,00 €

  • Nu open voor inschrijving