Massage Hippique erkende beroepsopleiding

voor praktijkgerichte opleidingen door gediplomeerde ervaringsdeskundigen

In verbinding meer balans waardoor meer beweging en minder blessures
In verbinding meer balans waardoor meer beweging en minder blessures

Leer van ons.

We blijven vernieuwen en updaten ook na 20 jaar blijven we vooruitstrevend op het gebied van een holistische benadering met een multidisciplinaire aanpak. Een paard heeft beweging in zijn DNA staan. Met alleen stilstaan en bidden kunnen we niks oplossen of verbeteren. Er zal gewerkt moeten worden, daarom eerst kijken naar het paard en dan je doelstelling en dan een plan van aanpak. We profileren ons steeds meer in de personal trainer richting, een aanvulling op het advies in je management van het paard. De stal huishouding, je training, voeding en fitheid van je paard. Onze jarenlange ervaring van recreatie tot olympisch niveau heeft ons nog meer respect gegeven voor het paard en inzichten in de mogelijkheden van het paardenwelzijn. U kunt onze instructeurs om begeleiding en advies vragen of zelf actie ondernemen en een van onze cursussen of complete beroepsopleidingen volgen. U kunt bij ons alle richtingen op van het professionele met of zonder combinatie met het zweverige. 1 ding is zeker, de paarden varen er wel bij van aanspanning tot ontspanning.

 

In Nederweert-Eind ligt onze thuisbasis waar we nu hard werken aan het updaten van onze eigen locatie. We zijn ook te vinden op andere locaties in Nederland, Belgie, Duitsland, Ierland, Florida, Canada, Curacao en Spanje.  

 

De laatste nieuwe ontwikkelingen in 2020 zijn de gecombineerde praktijk-online beroepsopleidingen.

Van alle opleidingen hebben we een gemengde opleiding. Volgt u liever alles in de praktijk, ook dat is nog steeds mogelijk. Vindt u de afstanden te ver of leert u soms liever in uw eigen tijd dan zijn onze beroepsopleidingen nu voor u op maat gemaakt. 

 

ENGELS Our full programms are also in english available in the same online settings with practice days. These practice days and exams are available in Florida, Canada, Netherlands, Belgium, Spain, Dubai and soon in China.