Losstaande praktijk cursusdagen


M18 is 2 DAGEN Meridianen, Elementenen acupressu
 Pakketprijs deze 2 daagse cursus boordevol informatie over Meridiaan banen, Elementen Leer,  Acupressuur. Wat zegt elementenleer over het karakter van je paard, wat zijn de valkuilen van een vuurpaard, past mijn paard bij me? Hoe kan ik ... (meer lezen)
vanaf 295,00 €
Module 15 2 dagen Biomechanica in theorie en prakt
  Meer weten over wat beweegt wanneer en waarom en hoe zou het eigenlijk uit moeten zien Een nieuw vast onderdeel van het jaarprogramma maar ook zeker los te volgen voor iedere paardenliefhebber. De beweging duidelijk uitgel ... (meer lezen)
vanaf 250,00 €
Module 09.2 Generale repetitie
Hele dag alles oefenen wat voorbij is gekomen tijdens je hele studie Geschikt voor masseurs welke alsnog willen bijscholen voor een licentie Geschikt voor masseurs welke door willen voor het examen van licentie 4     ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 16.2 Lymfe taping
Module 16.2 Lymfe Taping    Dag 2 Lymfe taping Gegeven door gediplomeerde ervaringsdeskundigen in het masseren tapen en trainen en begeleiden van 2 voudige wereldkampioen, Junior en Young Rider Dressuur en eventingruiter ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 16.1 Basis Equine Taping (medical taping)
Module 16 Functional Equine Taping beroepsopleiding  NU OOK VOLLEDIG ONLINE   Nieuw in 2018 Allround Equine Taping Voorheen bestond deze module uit 3 dagen en heette Functional Equine Taping. Nu is het een volledige beroepso ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 14 Wervels en Gewrichten
M14 Wervels en Gewrichten geschikt voor iedere paardentherapeut Onderdeel van de nieuwe versie van de jaaropleiding masseur paard   Nu als flexibel, dus praktijk en online   Indeling 09.30-10.00 ontvangs ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
De 3 daagse Functional Taping
Als onderdeel van de Allround Taping opleiding of alvast om multi inzetbaar aan de slag te gaan 1. Medical Taping, losstaande spieren tapen, Release tapen, Triggerpoint tapen, litteken tapen NU OOK ONLINE MET VIDEO EN TOETSEN EN OPDRACHTE ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 06 Horse Awareness
  Module 6 Horse Awareness zou ook Selfawareness kunnen heten. Het is een stukje bewustwording wie jij bent in de ogen van het paard er komt een stukje coaching en mindfullness bij kijken.   Deze module hoort bij de j ... (meer lezen)
150,00 €
Module 11 Trainingsfysiologie of Optimaal prestere
M11 Trainingsfyiologie, hoe staat de inspanning in verhouding tot het gebruik van het lijf zodat een masseur het kan voelen. Geschikt voor iedere paardenliefhebber    Deze dag wordt 1 tot 2x per jaar georganiseerd en is een ... (meer lezen)
135,00 €
Module 08 Mineralen en Chakra Leer
 Geschikt voor iedere paardenliefhebber. Losse dagmodules vereisen geen thuisstudie   De meeste van onze jaaropleiding studenten hebben in het begin hier het minst mee.  Tijdens de dag hebben we ook regelmatig weerstand wat ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 07 Essentiële Olien en paardenmassage
Massage Hippique, de meest praktijkgerichte opleiding op het gebied van het masseren en adviseren in het onderhoud en training van het paard. We beperken ons niet alleen tot de anatomie en het masseren van het paard, maar gaan verder en aanb ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 09.01 Masseren van Paarden met aandoeningen
We bezoeken bedrijven waarvan we weten dat er paarden met bepaalde aandoeningen zijn. De paarden staan allemaal onder toezicht van dierenartsen en wij masseren in overleg. De aandoeningen zijn niet acuut. Voorkomende aandoening zijn post-ope ... (meer lezen)
vanaf 125,00 €
Module 04 Mobiliseren en Stretchen ONLINE
ook volledig online mogelijk in een interactieve cursus ook als telefoon app. opgebouwd uit tekst, foto's, video's , toetsen, een examen en inlever opdrachten   Module 4 is het gedeelte mobiliseren en stretchen van je paard. In ... (meer lezen)
vanaf 100,00 €
Casusdag
Casusdagen voor iedere paardenliefhebber of therapeut als bijscholing of uit pure interesse of plezier om samen met anderen te puzzelen   inclusief lunchmet verse soep, stokbrood kruidenboter en tosties je kunt ook casussen ... (meer lezen)
vanaf 100,00 €
Module 10 Het Paardenhoofd alleen nog online
M10 Het Paardenhoofd, voor iedere paardenliefhebber   Nu alleen nog volledig online mogelijk in een interactieve cursus ook als telefoon app. opgebouwd uit tekst, foto's, video's , toetsen, een examen en inlever opdrachten   ... (meer lezen)
100,00 €
Module 17 3 avonden Kreupelheden door Drs. Ben Hor
Wie is Ben Horsmans Een oprechte man met heel veel kennis en humor. Besmet met het paardenvirus en ook vaak te zien als vrijwilliger in de paardensport. De heer Horsmans is als Team DA aanwezig geweest bij EK's , Wereld ruiterspele ... (meer lezen)
vanaf 90,00 €
Module 12 Evenementen
IVM Covid-19 / corona worden de data verschoven   Wij van Massage Hippique vinden communicatie tussen klant, ruiter, gebruiker en masseur erg belangrijk.  Wij stimuleren masseurs om clinics en workshops te organiseren om mee ... (meer lezen)
vanaf 80,00 €
EHBO en BEGELEIDING TOPSPORT PAARD
 komt andere datum  Op dinsdag 12 mei organiseren wij een theorie avond EHBO en BEGELEIDING TOPSPORT PAARD olv. Drs Ben Horsmans geaccrediteerd door de KNHS  en licentiepunten Massage Hippique     Het zijn 2 clinics i ... (meer lezen)
30,00 €