TCM voor Paard , Meridianen, Tui-Na , Guasha , Featherlite,

TCM Dagen of Tui-Na Paard

 

Nieuwsgierig naar chinese massage technieken voor paarden?

De meeste kennen accupunctuur maar er is nog veel meer mogelijk.

 

7 dagen heel veel leren en genieten met paarden op een alternatieve manier met super resultaten

 

We starten met 15 augustus met 2 dagen  Meridiaanbanen en Elementen Leer. Ting points en Masterpoints. Dit zijn 2 enerverende dagen achter elkaar met theorie voor de nodige achtergrond informatie en natuurlijk gaan we ook alles toepassen in de praktijk. Deze 2 dagen zijn ook los te boeken voor degene die geen behoefte hebben aan het vervolg of er nu nog niet klaar voor zijn. Voor de mensen die deze al gevolgd hebben kunnen de eerste stap overslaan en doorgaan naar

17 augustus want dan is dag 3 De Humaan guasha dag en 18 augustus Guasha Paard.

Heb je daar al evaring meer kun je ook alleen kiezen voor het vervolg  met de TUi-Na paard

22 augustus De moxabustion en de Tuina paard

MOXA Ooit van Moxa gehoord, de warmte verspreider, zeker in de herfstperiode super toepasbaar op de paarden. We praten over ervaring wanneer ik zeg werkt fantastische op verzuringen en stijve plekken.

23 augustus gaan we verder met Tingpoints, Masterpoints, Sourcepoints behandelen met druktechnieken of met gouden magneetballetjes van 800 gauge

En last but not least op 24 augustus

Featherlite een non-invase energetische touch-Techniek

 

7 volle dagen TCM technieken van de TUI-Na voor Paarden.

Afgesloten met een certificaat als Tui-Na Therapeut voor paarden. Heb je al onderdelen onder de knie dan kun je per dag vrijstelling vragen . Stuur even een berichtje over de voorwaarden. 

 

 

Dit alles om ons paard nog beter te kunnen ondersteunen tijdens de training of het algeheel welzijn.  Heel veel informatie, maar super leuk gebracht op een ontspannen leerrijke manier. Inclusief lunch en materialen en readers. 

 

 

 

TCM voor Paarden
1.050,00 €

995,00 €

  • Nu open voor inschrijving