Losse cursussen


Functional Equine Taping M16.1-16.3
Wat wil dat zeggen   Dag 1 Medical Taping, wat is tapen, wat is het verschil in tape, wat zijn de mogelijkheden, welke spieren Dag 2 Lymfe Taping, Wat is het lymfesysteem, hoe kunnen we dit systeem ondersteunen met de tape, ... (meer lezen)
vanaf 390,00 €
M18 is 2 DAGEN Meridianen, Elementenen acupressu
 Pakketprijs deze 2 daagse cursus boordevol informatie over Meridiaan banen, Elementen Leer,  Acupressuur. Wat zegt elementenleer over het karakter van je paard, wat zijn de valkuilen van een vuurpaard, past mijn paard bij me? Hoe kan ik ... (meer lezen)
vanaf 260,00 €
Module 15 2 dagen Biomechanica in theorie en prakt
  Meer weten over wat beweegt wanneer en waarom en hoe zou het eigenlijk uit moeten zien Een nieuw vast onderdeel van het jaarprogramma maar ook zeker los te volgen voor iedere paardenliefhebber. De beweging duidelijk uitgel ... (meer lezen)
vanaf 250,00 €
NIEUW Module 19.4 Myofasciaal Tapen
Een hele dag Fascia en Tapen.    Deze dag kan los geboekt worden na het volgen van  M1 Introductie M2 Anatomie M16.1 Basis Tapen M19.1 Fascinerend Fascia  of als u al in het bezit bent van Functio ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 06 Horse Awareness
  Module 6 Horse Awareness zou ook Selfawareness kunnen heten. Het is een stukje bewustwording wie jij bent in de ogen van het paard er komt een stukje coaching en mindfullness bij kijken.   Deze module hoort bij de j ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 14 Wervels en Gewrichten
M14 Wervels en Gewrichten geschikt voor iedere paardentherapeut Onderdeel van de nieuwe versie van de jaaropleiding masseur paard   Indeling 09.30-10.00 ontvangst met koffie en thee 10.00-12.00 Theorie over wer ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 09.2 Prive les generale repetitie
een morgen of middag 3 uur priveles van Angelique en/of Sandra Geschikt voor masseurs welke alsnog willen bijscholen voor een licentie Geschikt voor masseurs welke door willen voor het examen van licentie 4   Dit word ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 16.1 Basis Equine Taping
Module 16 Functional Equine Taping beroepsopleiding   Nieuw in 2018 Allround Equine Taping Voorheen bestond deze module uit 3 dagen en heette Functional Equine Taping. Nu is het een volledige beroepsopleiding voor gespeciali ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 16.2 Lymfe taping
Module 16.2 Lymfe Taping    Dag 2 Lymfe taping Gegeven door gediplomeerde ervaringsdeskundigen in het masseren tapen en trainen en begeleiden van 2 voudige wereldkampioen, Junior en Young Rider Dressuur en eventingruiter ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
NIEUW Module 19.1 Equine Fasciae in Theorie
Een hele dag theorie over fasciae.  Wat is het , waar zit het, wat doet het. In de praktijk alle Myofasciale lijnen in kaart brengen op het paard. Wist u dat Leonardo Davinci al alle lijnen zag op het paard? Uw paard ... (meer lezen)
vanaf 150,00 €
Module 11 Trainingsfysiologie of Optimaal prestere
M11 Trainingsfyiologie, hoe staat de inspanning in verhouding tot het gebruik van het lijf zodat een masseur het kan voelen. Geschikt voor iedere paardenliefhebber    Deze dag wordt 1 x per jaar georganiseerd en is een vast ... (meer lezen)
vanaf 135,00 €
Module 10 Het Paardenhoofd
M10 Het Paardenhoofd, voor iedere paardenliefhebber    Nu ook volledig online voor 89,00   Indeling 09.30-10.00 ontvangst koffie/thee 10.00-11.30 Theorie Botten spieren van het paardenhoofd 11.30- ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 08 Mineralen en Chakra Leer
 Geschikt voor iedere paardenliefhebber. Losse dagmodules vereisen geen thuisstudie   De meeste van onze jaaropleiding studenten hebben in het begin hier het minst mee.  Tijdens de dag hebben we ook regelmatig weerstand wat ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 07 Essentiële Olien en paardenmassage
Massage Hippique, de meest praktijkgerichte opleiding op het gebied van het masseren en adviseren in het onderhoud en training van het paard. We beperken ons niet alleen tot de anatomie en het masseren van het paard, maar gaan verder en aanb ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 04 Mobiliseren en Stretchen
Binnenkort online verkijgbaar complete cursusdag voor 99,00 !!   Module 4 is het gedeelte mobiliseren en stretchen van je paard. In theorie en praktijk. U krijgt veel informatie en praktijkvoorbeelden en kan ook zeker zelf a ... (meer lezen)
vanaf 130,00 €
Module 09.01 Masseren van Paarden met aandoeningen
We bezoeken bedrijven waarvan we weten dat er paarden met bepaalde aandoeningen zijn. De paarden staan allemaal onder toezicht van dierenartsen en wij masseren in overleg. De aandoeningen zijn niet acuut. Voorkomende aandoening zijn post-ope ... (meer lezen)
vanaf 125,00 €
Module 02 Basis anatomie en fysiologie
De anatomie dag is een cursusdag over anatomie en fysiologie in theorie en praktijk.  Deze module is verplicht voor verder beroepsopleidingen bij Massage Hippique. Heeft u echter elders een opleiding gedaan met anatomie en fysiologie of u ... (meer lezen)
vanaf 125,00 €
Module 01 Introductie in sportmassage voor paarden
  De introductiedag is een inleiding in het masseren van paarden. Geschikt voor iedere paardenliefhebber. Losse dagmodules vereisen geen thuisstudie Module 1 is vereist als vooropleiding voor de beroepsopleidingen 09. ... (meer lezen)
vanaf 125,00 €
Module 12 Evenementen
Wij van Massage Hippique vinden communicatie tussen klant, ruiter, gebruiker en masseur erg belangrijk.  Wij stimuleren masseurs om clinics en workshops te organiseren om meer bewustwording te creëren bij de paardenliefhebber. Hier ... (meer lezen)
vanaf 80,00 €
Casusdag
Casusdagen voor iedere paardenliefhebber of therapeut als bijscholing of uit pure interesse of plezier om samen met anderen te puzzelen   inclusief lunchmet verse soep, stokbrood kruidenboter en tosties je kunt ook casussen ... (meer lezen)
vanaf 70,00 €