TCM voor Paard , Meridianen, Tui-Na , Guasha , Featherlite,

Nieuwsgierig naar chinese massage technieken voor paarden?

De meeste kennen accupunctuur maar er is nog veel meer mogelijk.

 

We starten met 2 dagen op 2 en 3 oktober met Meridiaanbanen en Elementen Leer. Ting points en Masterpoints. Dit zijn 2 enerverende dagen met theorie voor de nodige achtergrond informatie en natuurlijk gaan we ook alles toepassen in de praktijk. Deze 2 dagen zijn ook los te boeken voor degene die geen behoefte hebben aan het vervolg of er nu nog niet klaar voor zijn. Voor de mensen die deze al gevolgd hebben kunnen de eerste stap overslaan en doorgaan naar 5 dagen 12 13 en 14 november voor de nieuwe zachte technieken.

Deze technieken zijn tui-na met als onderdeel Guasha de schraaptechniek

Featherlite een non-invase energetische touch-Techniek

Tingpoints, Masterpoints, Sourcepoints behandelen met druktechnieken of met gouden magneetballetjes van 800 gauge

MOXA Ooit van Moxa gehoord, de warmte verspreider, zeker in de herfstperiode super toepasbaar op de paarden. We praten over ervaring wanneer ik zeg werkt fantastische op verzuringen en stijve plekken.

Dit alles om ons paard nog beter te kunnen ondersteunen tijdens de training of het algeheel welzijn.  Heel veel informatie, maar super leuk gebracht op een ontspannen leerrijke manier. Inclusief lunch en materialen en readers. 

Mocht je al les hebben gehad in de meridianen en elementenleer kun je de andere dagen ook los  boeken. Wel vragen we als vooropleiding een anatomie of onze module 2 die je online kunt boeken zodat je voldoende inzicht hebt in beenderen ,spieren en fascia

 

Data 2 en 3 oktober , 12 , 13 en 14 novmeber  2021. 

10.00 tot 17.00 lunch en drank inbegrepen.

TCM voor Paarden
695,00 €

695,00 €

  • Nu open voor inschrijving