Massage Hippique erkende beroepsopleiding

voor praktijkgerichte opleidingen door gediplomeerde ervaringsdeskundigen


NIEUW ONS ONLINE AANBOD


Dit is een knop wanneer je naar het online platform wil gaan. Dit is in ontwikkeling, je kunt daar bestellen, registreren en alleen nog betalen via paypal. Mocht je toch willen bestellen kun je op deze website bestellen. Je kunt je op academy.horseanddogmanagement.com registreren en wij geven je daar de credits (tegoed) wat je kunt gebruiken om daar iets te kopen.

Op dit platform komen meerdere cursussen ook voor honden. Voor zowel basis instappers als complete opleidingen, workshops en webinars.

Het mooie van dit platform is dat je de cursus zelfs op te telefoon kunt laden via de app. Mocht je daar meer over weten stuur ons even een berichtje

 

Wanneer u niet kunt kiezen en geïnteresseerd bent in alle 3 de beroepsopleidingen in 3 jaar te volgen met extra privelessen, online begeleiding en zo vaak en wanneer u wilt onze lessen bezoeken en toegang tot al onze online cursussen meldt u zich dan aan als Massage Hippique Member abonnement voor 3 jaar voor 150,00 per maand!!


Online Module 02 Basis anatomie en fysiologie
 Paard M2 Anatomie en Fysiologie Paard (NLPM2)     Hoe functioneert een paard    Wij als paardenliefhebbers willen allemaal iets met of van een paard. Dan is het heel belangrijk om meer bewust te zijn va ... (meer lezen)
vanaf 100,00 €
Module 4 Mobiliseren en stretchen
Paardenpilatus   De volledige cursusdag in text, foto en video beschikbaar als online cursus. Voor het behalen van uw scholingscertificaat online toets en inzenden praktijk film   ... (meer lezen)
vanaf 100,00 €
Module 10 Het paardenhoofd ONLINE
Home / M10 Het Paardenhoofd (NLPM10) Ga verder met cursus ... (meer lezen)
100,00 €
Module 01 Basis massage paard Online in eigen tijd
   M1 Introductie sportmassage paard (NLPM1)   Een introductie in paardenmassage is eigenlijk een onderschatting. Er komt zo veel aan bod dat het eigenlijk al een verdieping is in het management van het paard. We gaan het hebbe ... (meer lezen)
vanaf 100,00 €
Online priveles
Online prive les. Heb je filmpjes van je oefenen deze kunnen we online bekijken en bespreken, tips en aanvullingen geven. Heb je nog meer casussen of videos dat mag ook. Max 2 uur per sessie. Wanneer je bestelt graag voorkeur tijd en dag ... (meer lezen)
vanaf 50,00 €
Online praktijk examen
Wil jij online je examen doen. AL onze theorie examens worden al online gedaan. Nu is het ook mogelijk om al onze praktijkexamens online te doen.  Wat je moet doen is een filmpje maken van het onderdeel waar je examen in doet. Uplo ... (meer lezen)
vanaf 50,00 €
ONLINE spieren en functies
Online spieren en functies 1 x een 3 uur durende webcasting. Sandra Vinken de "bone"lady van Massage Hippique is gespecialiseerd in de anatomie van paard en hond. Deze keer laat ze op het paard zien waar de spieren zitten en geeft ze online ... (meer lezen)
vanaf 40,00 €
ONLINEworkshop Raindrop Therapy bij paarden
Je krijgt een reader met de basisuitleg over essentiele olien en hoe ze toe te passen. Je krijgt de methode in theorie op papier. Na inloggen kom je op het nieuwe platform en kun je in je eigen tijd en hoe vaak je wilt deze instapper zien, d ... (meer lezen)
vanaf 35,00 €
Online kijkje in de keuken
 Ben je geïnteresseerd in ons cursusaanbod of opleidingen  en je wilt meer informatie maar ook al veel praktische tips, bestel jouw keuze en je krijgt op de desbetreffende datum 15 minuten voor aanvang een link toegestuurd dat je gezellig me ... (meer lezen)
vanaf 20,00 €
EQUEBINAR kruising tussen een webinar en een quest
We krijgen de laatste tijd steeds meer vragen over kun je me laten zien wat goed is? Ik weet niet waar het bij mijn paard zit maar het lukt net niet. Wat moet ik voeren? Welke training past bij mijn paard. Wat kan ik zelf alvast doen. Wil je ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €