Massage Hippique erkende beroepsopleiding

voor praktijkgerichte opleidingen door gediplomeerde ervaringsdeskundigen


NIEUW ONS ONLINE AANBOD


Online examen
Wil jij online je examen doen. AL onze theorie examens worden al online gedaan. Nu is het ook mogelijk om al onze praktijkexamens online te doen.  Wat je moet doen is een filmpje maken van het onderdeel waar je examen in doet. Uplo ... (meer lezen)
vanaf 0,00 €
EQUEBINAR kruising tussen een webinar en een quest
We krijgen de laatste tijd steeds meer vragen over kun je me laten zien wat goed is? Ik weet niet waar het bij mijn paard zit maar het lukt net niet. Wat moet ik voeren? Welke training past bij mijn paard. Wat kan ik zelf alvast doen. Wil je ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Online kijkje in de keuken
 Ben je geïnteresseerd in ons cursusaanbod of opleidingen  en je wilt meer informatie maar ook al veel praktische tips, bestel jouw keuze en je krijgt op de desbetreffende datum 15 minuten voor aanvang een link toegestuurd dat je gezellig me ... (meer lezen)
vanaf 20,00 €
ONLINE spieren en functies
Online spieren en functies 1 x een 3 uur durende webcasting. Sandra Vinken de "bone"lady van Massage Hippique is gespecialiseerd in de anatomie van paard en hond. Deze keer laat ze op het paard zien waar de spieren zitten en geeft ze online ... (meer lezen)
vanaf 40,00 €
Online priveles
Online prive les. Heb je filmpjes van je oefenen deze kunnen we online bekijken en bespreken, tips en aanvullingen geven. Heb je nog meer casussen of videos dat mag ook. Max 2 uur per sessie. Wanneer je bestelt graag voorkeur tijd en dag ... (meer lezen)
vanaf 50,00 €
ONLINE Raindrop Therapy bij paarden
Je krijgt een reader met de basisuitleg over essentiele olien en hoe ze toe te passen. Je krijgt de methode in theorie op papier. Na inloggen kom je in de live uitzending en gaan we de stal in om de raindroptherapie toe te passen. Je kunt oo ... (meer lezen)
vanaf 50,00 €
Online hoe masseren we het paardenhoofd Nu complee
Het hoofd, er zit zoveel meer dan wat we zien en wat voor impact heeft dat.  Wat is het paardenhoofd, wat zit er in, hoe functioneert het en staat het in verbinding met de rest van het lichaam.   Wat kunnen we aflezen vanuit ... (meer lezen)
90,00 €
Online mobiliseren en stretchen in een online plat
Paardenpilatus   De volledige cursusdag in text, foto en video beschikbaar als online cursus. Voor het behalen van uw scholingscertificaat online toets en inzenden praktijk film
vanaf 90,00 €
ONLINE Module 01 Introductie in sportmassage voor
  De introductiedag is een inleiding in het masseren van paarden. Geschikt voor iedere paardenliefhebber. Losse dagmodules vereisen geen thuisstudie   Module 1 is vereist als vooropleiding voor de beroepsopleidingen e ... (meer lezen)
vanaf 90,00 €
Online Module 02 Basis anatomie en fysiologie
De anatomie dag is een cursusdag over anatomie en fysiologie in theorie en praktijk. Deze is nu volledig online met heel veel foto en videomateriaal.   Je kunt naar eigen inzicht deze online studie bestuderen. Je hebt een maand de ... (meer lezen)
vanaf 90,00 €