Massage Hippique in verbinding 

Massage Hippique erkende beroepsopleiding

voor praktijkgerichte opleidingen door gediplomeerde ervaringsdeskundigen


Leer van ons.

We krijgen vaak de vraag wat er nu mogelijk is. Als er iets is wat je leert in het om kunnen gaan met paarden is je flexibel op te stellen en dat is ook onze bedrijfsvoering. We kunnen alles op maat maken. Dit is speciaal voor deelnemers die doorstromen van andere opleidingen of mensen met een apart schema.

Zo hebben we een complete opleiding in het Engels en zelfs een privé versie gemaakt voor een masseur in spe uit Dubai.

 

We kunnen niet in iemands portemonnee kijken of agenda beheren, daarom kun je bij ons of het gehele jaarpakket Licentie 4 nemen van 15 modules met 2 examens of alles los in uw eigen tempo. Voor degene die eerst eens als sportmasseur door het leven willen is Module 1-3 Licentie 1 voldoende. Hiermee kunt u lid worden van de VPSN de brancheorganisatie en meteen aan het werk. Wanneer u verder wilt kunt u daar instappen waar nodig. Wij zien vaak dat mensen daar eerst voor kiezen omdat ze nog niets hebben met M8 stenen of M7 olien , toch meteen modules 4-6 erachter aan doen. Zeker wanneer ze zien wat M4 mobiliseren en stretchen doet. Hierna ben je integratief masseur Modules 1-6 licentie 2.

Je kunt kiezen wat bij je past. 

 

Nieuw is nu ook de jaaropleiding Allround Equine Taping samen met Equine Myofasciaal Release Therapeut, 2 volledige beroepsopleidingen. Hier is geen vooropleiding voor vereist en men begint bij M1 en M2. Voor degene die vrijstelling hebben voor M1 en M2 en toch 1 van de jaaropleidingen willen volgen kunnen code M1enM2 invullen bij het bestellen en krijgen deze dagen in mindering gebracht op hun factuur.

 

Door het vele cursus en opleidingsaanbod in de paardenwereld zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Kies voor opleiders welke zelf nog dagelijks werkzaam zijn met paarden in het gebied waar ze les in geven. Kies voor ervaringsdeskundigen of het nu op het gebied van training, massage of tapen is.

Bestelpagina


Jaarprogramma Beroepsopleiding Masseur Paard NIEUW
Massage Hippique staat al bijna 20 jaar garant voor gedegen praktijkgerichte opleidingen op MBO niveau gedoceerd door ervaringsdeskundigen. Na deze opleiding kunt u zich inschrijven bij de beroepsvereniging voor paardenmasseurs en heeft u ... (meer lezen)
vanaf 2.950,00 €  
Module 01-3 Licentie 1 Sportmassage voor paarden
Na dit eerste gedeelte de sportmassage voor paarden kunt u zich inschrijven bij de beroepsvereniging voor paardenmasseurs. Hierna kunt u zich eventueel verder verdiepen dmv het volgen van de andere dagen of opleidingen en krijgt u deelcertif ... (meer lezen)
vanaf 1.050,00 €  
Module 01-6 Integratieve Massage
Beroepsopleiding M 1-6 Integratieve Massage Bestaat uit M1 Introductie M2 Anatomie M3 Sportmassage 5 dagen incl examen M4 Mobiliseren en Stretchen M5 Extra handgrepen (2 dagen) M5 Intervisie ... (meer lezen)
vanaf 1.650,00 €  
Module 03 Sportmassage voor Paarden
Beroepsopleiding sportmassage voor paarden Vooropleiding M1 en M2 van Massage Hippique of u heeft elders reeds anatomie en fysiologie gestudeerd of bent para-veterinair dan kunt u meteen instromen. Na dit eerste gedeelte de sportma ... (meer lezen)
vanaf 850,00 €  
Module 16 NIEUW 2018 Beroepsopleiding Allround Equ
Module 16  Beroepsopleiding EN 19.1 EN 19.4 Fascia leer en Fascia Taping Nieuw in 2018 Allround Equine Taping Voorheen bestond deze module uit 3 dagen en heette Functional Equine Taping. Nu is het een volledige beroepsopleiding voo ... (meer lezen)
vanaf 1.295,00 €  
Module 19 Beroepsopleiding Equine Myofasciaal Rele
Nieuw!! De meeste volledige 7 daagse beroepsopleiding die er is op Myofasciaal Release  voor paarden. Alle toe te passen therapieen worden behandeld, geoefend en uitgevoerd. Geschikt voor iedereen met een affiniteit met paarden en ... (meer lezen)
vanaf 850,00 €  
NIEUW Jaar AET en EMFR Therapeut 2 Beroepsopleidin
Nieuwe jaaropleiding start in Maart 2019 De start op zaterdag 9 maart met M1, 10 maart M2 op Maandag iedere 4 weken 1 dag, dat ziet er als volgt uit   09-03-2019 M1 Introductie 10-03-2019 M2 Anatomie 11- ... (meer lezen)
vanaf 1.920,00 €