start bloggen

Hebben jullie dat ook dat je al een hele tijd rondloopt met het idee, ik moet ook bloggen, of nog erger vloggen. Het is helemaal van deze tijd en als je er bij wilt blijven horen volgens de kenners, noodzakelijk.

Nu heb ik altijd genoeg verhalen door de ervaringen met onze lieve viervoeters, maar het dan meteen open en bloot te zetten en dat facebook me over 20 jaar nog een herinnering laat zien van wat ik gepost heb deze dag, zet toch vraagtekens bij hoeveel informatie je openbaar kunt zetten.

Privacy verklaringen zijn ook hot or beter gezegd not. Waar je ook komt moet je tekenen maar wanneer google me van de week herinnerde dat ik qua kilometers de wereld ben rond gereisd, zet je toch aan het denken. Wie weet er nou wat van mij en voor wie is dit allemaal te vinden. En wil ik dit allemaal kwijt aan een ander.

Zo heb ik dus heel veel verhalen over heel veel plaatsen, maar bij die verhalen horen ook grooms, eigenaren, voerfabrikanten, smeden, handelaren, en ga zo maar door. Het heeft zijn weerslag op meer mensen dan de directe omgeving. Dan de druk om er meteen een datum aan te hangen, ja deze blog gaat iedere week de deur uit?! En dan ben je weer druk bezig met iets anders en kom je een week later er achter dat je de vorige week de blog vergeten bent.

Waar ga je het over hebben, welk item onderdeel of lieverd, moet er een thema aanhangen, zoals je leest ben ik er al een hele tijd over na aan het denken, (on)regelmatig staat er dan ook iets op facebook. Zoals jullie weten ben ik dan ook de moeder van een kaderlid. Tja dan krijg je nog allerlei clausules over wat je niet mag delen. En ik zou toch zo graag dingen open gooien zodat we met zijn allen er van kunnen leren. Maar ook daar zijn andere mensen en topsorters met hun viervoeters bij betrokken, dus ook dat wordt heel moeilijk.

Ik wil heel graag mijn verhalen vertellen, zeker wanneer anderen er hun voordeel mee kunnen doen, raakvlakken zien, we weer iets leuks ontdekken waar we de volgende keer rekening mee kunnen houden en het dan niet meer moeten doen om blessures te voorkomen. 

Dat is toch waar het in onze business and pleasure om draait, hoe houden we onze paarden heel, gezond en vrolijk? 

Ik ga in ieder geval proberen mezelf en jullie trouw te blijven en hoop dat iets goeds uit voortkomt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0