Casus en Kijk Dagen

Casusdagen / Kijkdagen / generale repetities

 

Hele dag alles oefenen wat voorbij is gekomen tijdens je hele studie of dat nu EMFR, SPortmassage of tapen is

 

 

 Wat is een casusdag?

- een casusdag is een praktijk oefendag. 

EN als je niet wil oefenen of gewoon nieuwsgierig bent zijn het KIJKDAGEN DEZE ZIJN GRATIS

WIj hebben geen open dag en wil je een opleiding of cursus volgen en weet je het niet zeker kom dan naar een casusdag

 

LOCATIES WORDEN TIJDIG BEKEND GEMAAKT

 

Voor wie is een casusdag ?

- een casusdag is voor iedere student van een opleiding. Al ben je net begonnen , ook dan mag je al meedoen of kijken. Tijdens je opleiding heb je onbeperkt toegang tot casusdagen. Verplicht is 1 casusdag voor Lic 1, 2 voor Lic 2 en 3, 3 voor Lic 4 sportmasseur. Voor de EMFR, GUASHA, Equine Taping EXPERT is verplicht 1 maar aangeraden minimaal 2. Haal het niet door de war met de casus huiswerkopdrachten die je in moet leveren, deze zijn van je eigen casussen.

- Licentiehouders die willen updaten of bijscholen kunnen voor een 50% tarief deelnemen.

- een casusdag is een kijkdag voor nieuwsgierige therapeuten to be. WIl je weten wat we allemaal doen dan kun je altijd komen kijken. Geen verplicht tijdstip en je kunt gaan wanneer het jou past en geheel GRATIS.

 

Hoe ziet het verloop van een casusdag er uit?

- een casusdag begint om 10 uur. De meeste deelnemers hebben zich via Calendly  opgegeven. Daar kun je invullen of je specifieke vragen hebt en die worden dan eerst besproken. Tevens kun je in calendly aangeven wat je het liefst nog zou willen oefenen en aan de hand daarvan wordt je paard en eventueel je studie partner toegewezen. Ben je zelf op minimaal lic 1 dan worden er anamneses gemaakt en indien aanwezig met de ruiter of eigenaar besproken. 

Is je studie EMFR dan ga je daar mee aan de slag, is je studie Equine Taping expert dan krijg je de taping kit en kun je daar mee aan de slag. 

Meekijkers of je nu nieuw bent of al bekend bent met iets mogen dan vragen stellen. Tussentijds lopen onze instructrices mee om hier en daar tips en aanvullingen te geven. Wanneer je klaar bent gaan we alles klassikaal bespreken.

Na de lunch (soms zelf meebrengen wordt tijdig gecommuniceerd) gaan we verder met het 2e paard. Dan herhalen we hetzelfde concept met de tips van die morgen. We streven er voor om 16.00 klaar te zijn maar er zijn geen garanties ;)

 

Waar worden de casusdagen gegeven?

- De locatie van Massage Hippique

- Vaak op andere locaties in een cirkel van ongeveer 30 min rond Massage Hippique

- Wanneer je zelf een locatie weet waar je graag een casusdag zou willen organiseren dat is mogelijk maar vraag even bij Angelique naar de voorwaarden.

 

VOL is gewoon VOL 

 

 

 

 

 

Prive les

100,00 €

  • Nu open voor inschrijving