Losstaande praktijk cursusdagen voor IEDEREEN


Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je geen vooropleiding maar wil je toch met je paard zelf aan de slag. Of wil je gewoon even kennis maken, leuk bezig zijn, kennis op doen zodat je nog fijner met je paard om kunt gaan of om te kijken of je de hele opleiding wil doen? Dat begrijpen wij. 

 

De meeste beginnen bij het begin en dat is de module 1 dan leer je de basis en kun je thuis al met je paard aan de slag. De rug ribben buik en billen komen aan bod op deze eerste dag.

 

Wil je wat anders als drukpunten en toch met je paard aan de slag voor 1 dag. Wat dacht je van mobiliseren en stretchen. je leert je paard een betere balans te krijgen. En je kunt zelf beter checken waar het nu zit dat ie iets niet kan of wil doen. 

 

Andere modules die leuk zijn zonder vooropleiding om samen met je collega, stalgenoot of dochter zijn Module 6 paardendiepgang, Module 7 Essentiele Olien ook leuk voor je zelf, Module 10 Het paardenhoofd, paarden vinden het heerlijk.

 

Wil je wat gespecificeerder te werk gaan en iets meer de diepte in zonder vooropleiding dan is Module 16 het Tapen ook heel leuk. Vooral 16.1 medical taping of 16.2 Lymfe taping zijn daar geschikt voor. Of misschien wel 2 dagen meridiaanbanen leer , elementen leer, source points, masterpoints.

We hebben nu ook veel cursusdagen met zachte chinese technieken.

 

AGENDA.pdf

 

Al deze dagen zijn ook bij jou op je locatie of bij jouw vereniging. We hebben zelfs verkorte workshops van 2 uur.