M22 Stretching Pro Expert

In 2023 is er een totaal spiksplinternieuwe beroepsopleiding of verdieping voor de paardentherapeut op de markt. Nog niet beroepsmatig bezig. Geen enkel probleem door middel van de voorbereidende online modules kan iedere paardenliefhebber aan deze opleiding deel nemen. 

Wist je dat er op zo veel manieren te stretchen is. je zul eerst het paard moeten zien en voelen om te weten wat het nodig heeft. Van daar uit kun je aan de slag met de gekozen techniek om het paard te verbeteren. Te helpen een betere balans te ontwikkelen. Het lijf aan te zetten. Dit is een unicum. Nergens ter wereld is er een zo uitgebreide Stretching opleiding. Ontwikkeld en gegroeid uit de 25 jarige loopbaan van Nederlands expert op het gebied van massage en trainen van paarden Angelique Schreurs. Angelique staat bekend om de directe aanpak maar vooral praktijk gerichte aanpak

beroepsopleiding Equine Stretching Pro Expert

Nergens zo uitgebreid aanbod van stretchen van paarden!

Wat is er zo bijzonder aan. Met stretchen doe je meer dan alleen wat oprekken. Je kunt mobiliseren, rekken, pulsen en energetisch laden. Allemaal stretch technieken waar hier mee gewerkt wordt.

 

Alle weefsels reageren op stretchingen en is ook nodig. Zoals je waarschijnlijk weet hebben wij veel hyaluronzuur nodig voor oa collageen om de flexibiliteit te waarborgen. Ooit gehoord van het Interstitium en Fascia dan weet je ook dat stretchen niet alleen voor spieren is en dat we het nodig hebben.

Je kunt de dagen ook los volgen en voor sommige moet je een vooropleiding hebben. Bij de Qigong krijg je ook zelf les en moet je zelf in beweging.

Ook hier kun je een jaar lang je lessen volgen en aan alle voordelen meedoen.

 

11-05 22.4 Masterclass , verdieping op module 4

28 en 29 juni 2 dagen Myofasciale lijnen stretchen (vooropleiding m19.1 Fascia theorie)

7 Juli Diafragma Stretching (vooropleiding m21.1 diafragma theorie)

26 en 27 Juli 2 dagen Qi-gong stretching meridians (vooropleiding 2 dagen m18 meridianen en elementenleer en 23.2 TUINA)

 

07 mei of 23 juli is er TuiNa is een halve dag

 

Casusdag 17-08

 

Heb je al onderdelen gedaan of wens je een gedeelte te volgen is dat zeker mogelijk. Vraag naar een op jouw gemaakt programma

 

 

 

 

1.495,00 €

  • Nu open voor inschrijving
  • Levertijd: 1-3 dagen