Wie zijn wij


Massage Hippique staat garant voor de kwaliteit van de opleiding staat al meteen op de home pagina vermeld. Dit wordt niet alleen bepaald door de inhoud van de cursus en opleidingsprogramma, het onderwerp of het niveau. Dit wordt grotendeels bepaald door de praktijkervaring, de passie en de intentie van onze instructeurs en uitgenodigde specialisten. De vele paarden die ons als leermeesters de weg wijzen en het enthousiasme van allen maken dat onze opleidingen niet alleen intensief zijn maar met veel plezier groei brengen.

Angelique Schreurs

Angelique de oprichter van Massage Hippique in 2002. Angelique is al 20 jaar werkzaam als massage therapeut. Moeder, personal equine trainer van TEAMNL Eventing Lid Laura Hoogeveen. Angelique zegt zelf dat ze MAAT werk levert. Masseren - Analyseren - Adviseren - Trainen. Angelique begeleid diverse sportpaarden op internationaal nivo als ook de bejaarde coachingspaarden en alles er tussen in. Het gaat om de verbindingen te kunnen zien, het paard aan te zetten en je management aanpassen indien nodig. De verschillen constateren, wat past bij dit paard, groeit ie , hoe gebeurd dit , gaan we de goede kant op of moeten we aanpassen.

 

 

Sandra Vinken van Sandravinkendierentherapie.

Sandra is al jaren de linker en rechterhand van Angelique. Al jaren instructrice bij Massage Hippique, geeft diverse clinics en workhops op paarden en honden gebied en wordt gekscherend de bonelady genoemd wegens haar uitgebreide kennis van de anatomie.

Sandra begeleid diverse internationale paarden als ook de pony van de buren. Sandra is ook veel werkzaam in de hondenmassage. Sandra woont in Nederweert met haar vriend Peter en de beestjes.

Laura Hoogeveen www.laurahoogeveen.eu

Laura zit in het seniorenteam van de nederlandse eventing. Heeft dit jaar haar 4e EK gereden en dit maal met haar grote vriend Wicro Quibus NOP. Laura heeft de masterclass in Deurne gevolgd rijdt naast eventing Z2 dressuur en internationaal springen. Laura stelt al haar paarden beschikbaar aan Massage HIppique en is examinator. Tevens verzorgd Laura ook een gedeelte van de Tapen en Trainen module en de galoptrainingen en hartslagmeter sessies. Laura Hoogeveen heeft Balans in, op en rond het paard in een hoog vaandel staan. Niet alleen je eigen balans en die van het paard maar zeker ook de voeding, huisvesting en het gehele management.

Dr. Carolien Munsters www.moxiesport.nl

 

M11 Trainingsfysiologie met hartslagmeter

Drs. Ben Horsmans www.horsmans.com

 

Kreupelheden

Marcel Jacobs www.gebitsverzorgingbijpaarden.nl

 

Gebitsverzorging